Jeg har glemt passordet mitt, hvordan kan jeg gjenopprette det?

For å få et nytt passord, kan du bruke vår tjeneste for gjenoppretting. Gå tilbake til betfinal.com og klikk på «Glemt passord?» På toppen av siden. I løpet av sekunder, blir en e-post sendt med instruksjoner  for å få et nytt passord.

Hvordan kan jeg kontakte kundeservice?

Vår kundeservice kan hjelpe deg via e-post eller Live chat. Vårt mål er å svare på alle e-poster innen 24 timer, gjennomsnittlig svartid er 2 timer. Live chat er tilgjengelig mandag-fredag kl: 16:00-22:00

Hvor kan jeg finne ut om nye kampanjer og bonuser?

Du kan se alle våre kampanjer og bonuser på vår kampanje side. For å aktivere en bonus, bruk kampanje koden når du gjør et innskudd. Alle kampanjer og bonuser har spesielle vilkår.

Hvorfor trenger jeg å registrere min personlige informasjon når jeg åpner en konto med Betfinal?

For å ha den høyeste kvaliteten på service og sikkerhet krever Betfinal informasjon for å identifisere våre kunder. Vi trenger fødselsdato for å kontrollere at minstealderen er oppfylt og fullt navn og adresse bevis for uttak. Din e-postadresse er viktig for oss for å kommunisere oppdateringer, kampanjer og informasjon som passord.

Er mine personlige detaljer trygge på Betfinal?

Betfinal har hjelp av moderne sikkerhetsprotokoller for å sikre at informasjonen er sikker. Vi vil aldri dele din informasjon med noen. All informasjon som er lagret i vår database er godt kryptert.

Hvilken nettleser er anbefalt?

Alle moderne nettlesere fungerer godt med alle Betfinal produkter. Vi jobber hardt for å sikre at våre kunder får tilgang til vår hjemmeside fra alle plattformer og nettlesere.

Hva gjør dere med inaktive kontoer?

Hvis en konto har vært inaktiv i mer enn 18 måneder, fakturerer vi et gebyr på 50 kr per måned inntil kontoen er tom. Vi vil varsle alle kunder via e-post i god tid før dette skjer, slik at de kan enten gjøre et uttak eller spille for sine penger.

Kan jeg få pengene mine tilbake hvis jeg taper?

Nei, når en transaksjon har blitt gjort, og spillet avgjort, er det ingen måte å gjenopprette transaksjonen.

Hva er det minste jeg kan sette inn?

Minimum er 100 kr eller tilsvarende .

Hvor kan jeg finne ut mer om selskapet bak Betfinal.com?

Mer informasjon om selskapet, kan du finne på Om oss siden.