Jag har glömt mitt lösenord, hur kan jag återställa det?

För att få ett nytt lösenord, använder vår återställning service. Gå tillbaka till betfinal.com och klicka på ”Glömt ditt lösenord?” Högst upp på sidan och följ instruktionerna för att få ett nytt lösenord. Inom några sekunder kommer ett e-post att skickas med instruktioner.

Hur kan jag kontaktar kundtjänst?

Vår kundtjänst kan hjälpa dig via E-post eller Live Chat. Vårt mål är att svara på alla mail inom 24 timmar, är genomsnittliga svarstiden är 2 timmar. Live Chatten är öppen mellan 16:00 – 22:00 måndag till fredag.

Hur kan jag ta reda på om nya erbjudanden och bonusar?

You can see all our latest promotions and bonuses in ourpage. To activate a bonus use the bonus code or use a referral code when registering a new account. All promotions and bonuses have specific terms and conditions.
Du kan se alla våra senaste erbjudanden och bonusar i vår Betfinal Promotion sida. För att aktivera en bonus, använda bonuskoden eller använd en kampanjkod när du registrerar ett nytt konto. Alla erbjudanden och bonusar har särskilda villkor.

Varför behöver jag registrera mina personuppgifter när jag öppnar ett konto med Betfinal?

För att ha högsta möjliga kvalitet på service och säkerhet, kräver Betfinal information för att identifiera våra kunder. Vi behöver födelsedatum för att kontrollera att minimiåldern är uppfyllt och fullständiga namn och adressbevis för uttag. Din e-postadress är viktigt för oss att kommunicera uppdateringar, kampanjer och information som glömt lösenord.

Är mina uppgifter säkra på Betfinal?

Betfinal använder moderna state-of-the-art säkerhets protokoll för att se till att din information är säker. Vi kommer aldrig att dela dina uppgifter med någon utan att du vet om det. Alla uppgifter som lagras i vår databas är väl krypterad.

Vilken webbläsare rekommenderas?

Alla moderna webbläsare fungerar bra med alla Betfinal produkter. Vi arbetar hårt för att se till att våra kunder kan få tillgång till vår webbplats från alla plattformar och webbläsare.

Vad gör ni med inaktiva konton?

Om ett konto har varit inaktivt i mer än 18 månader, tar vi ut en avgift på €5 per månad tills kontot är tomt. Vi meddelar alla kunder via e-post i god tid före detta händer så att man antingen kan göra ett uttag eller spela för sina pengar.

Kan jag få tillbaka mina pengar om jag förlorar?

Nej, när en transaktion har gjorts och spelet avgjorts finns det inget sätt att återställa transaktionen.

Vad är det minsta jag kan sätta in?

Den minsta är €10 eller motsvarande.

Var kan jag få reda på mer om företaget bakom Betfinal.com?

Mer information om företaget kan du läsa på vår Om oss sida.